Naar dingen zelf doen pagina

Trainingen voor het vinden van een baan

De trainingen ‘Skills’, ‘Sollicitatietraining’ en ‘Jobs’ helpen je bij het vinden van een baan. Samen kijken we naar wat je wilt bereiken.

Een baan vinden

De trainingen ‘Skills’, ‘Sollicitatietraining’ en ‘Jobs’ helpen je allemaal bij het vinden van een baan. Samen kijken we naar wat je wilt bereiken. En hoe je om gaat met tegenslagen bij het zoeken naar werk. We stemmen de training af op waar jij behoefte aan hebt.

Aan bod komen onderwerpen als:

  • Waar vind je vacatures?

  • Hoe maak je een CV?

  • Hoe voer je een sollicitatiegesprek?

Skills

De training Skills helpt je bij het vinden van een baan. Samen met jou kijken we naar wat jij wilt bereiken in de toekomst. Je ontdekt wat je goed kan. En hoe je om gaat met tegenslagen bij het zoeken naar werk. Je leert waar je vacatures vindt, hoe je een CV maakt en hoe je een sollicitatiegesprek voert.

Sollicitatietraining

De sollicitatietraining helpt je bij het vinden van een baan. Je leert bijvoorbeeld waar je vacatures vindt, hoe je een CV maakt en hoe je een sollicitatiegesprek voert. Je doet verschillende oefeningen, samen met andere deelnemers. Zo leer je ook van elkaar.

Jobs

De training Jobs helpt je bij het vinden van een baan. Je ontdekt wat je goed kan. En hoe je om gaat met tegenslagen bij het zoeken naar werk. Je leert om oplossingen te vinden als je ergens tegen aan loopt. Samen met andere deelnemers. Omdat je niet alleen staat: andere mensen hebben dezelfde ervaringen als jij.

Met deze trainingen krijg je meer zelfvertrouwen en sta je sterker bij het vinden van een baan.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer slaat de handen ineen tegen arbeidsdiscriminatie

    Sinds 9 november 2016 vormt Pameijer, samen met 12 andere Rotterdamse bedrijven, het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Dit platform richt zich de komende 2 jaar op het terugdringen van discriminatie op grond van herkomst, huidskleur, geloof, geslacht, seksuele gerichtheid, chronische ziekte en handicap en leeftijd.

    Lees verder