Naar dingen zelf doen pagina

Trainingen beroepsvaardigheden

Wil je groeien in je vak of mis je bepaalde vaardigheden? Volg dan een training die jouw kansen op een baan vergroot. Bijvoorbeeld een training computervaardigheden, een horecatraining of training veilig werken.

Groeien

Wil je groeien in je vak of mis je bepaalde beroepsvaardigheden? Dan kun je allerlei trainingen volgen die jou ondersteunen bij het vinden én houden van een baan. Sommige trainingen zijn een opstap naar een vervolgopleiding.

Wat wil jij leren?

Samen kijken we welke vaardigheden jij wilt leren en wat er bij jou past. Dat kan een training computervaardigheden zijn of een horecatraining. Of een training die je nodig hebt om veilig te werken. In veel banen heb je dit nodig om aan de slag te gaan. Zoals veilig werken met een heftruck. Wil je werken in het groenonderhoud, dan is veilig leren werken met een motokettingzaag of bosmaaier misschien iets voor jou.

Deze trainingen helpen je bij het vinden van werk:

Theorie- en praktijktraining koken

In de ‘theorie- en praktijktraining koken’ leren professionele koks jou het vak. Je leert over hygiëne in de keuken, snijtechnieken, kooktechnieken, eigenschappen van producten en verschillende basisrecepten. Dit kan op MBO-niveau 1, 2 of 3. Ben je geslaagd? Dan ontvang je een certificaat. Hiermee kun je een koksopleiding volgen.

Computervaardigheden

In de training ‘Computervaardigheden’ leer je de basis van het werken met een computer. Tijdens de training leer je basisbegrippen en -vaardigheden voor het werken op het apparaat, online (digitaal) werken, Word en Excel. Ben je voor de 4 onderdelen geslaagd? Dan kun je examen doen voor het ECDL (European Computer Driving Licence) certificaat.

Arbeidsmarktkwalificatie (AKA)

In de opleiding ‘Arbeidsmarktkwalificatie’ (AKA) leer je hoe je vakmensen ondersteunt en helpt bij eenvoudige werkzaamheden. Na afloop krijg je een entreediploma op MBO-niveau 1. Beheers je voldoende het Nederlands en rekenen? Dan kun je een beroepsopleiding volgen.

Bijvoorbeeld op het gebied van horeca, zorg, techniek, economie/handel.

Veilig werken - basis VCA

In de training ‘Veilig werken – VCA’ leer je alles over veiligheid op het werk. In veel banen heb je dit nodig om aan de slag te gaan. Je leert bijvoorbeeld over veiligheidsregels, onveilige situaties en maatregelen om ongevallen te voorkomen. Ben je geslaagd? Dan krijg je het certificaat ‘Basisveiligheid VCA’ en het ‘Veiligheidspaspoort’.

Veilig werken – heftruck

In de training ‘Veilig werken – heftruck’ leer je alles over het werken met een heftruck. Je leert bijvoorbeeld hoe je veilig werkt en welke regels er zijn. Aan het eind van de training maak je een theorie- en een praktijktoets. Ben je geslaagd? Dan krijg je een certificaat.

Veilig werken – bosmaaier

In de training ‘Veilig werken - bosmaaier’ leer je alles over het werken met een bosmaaier. Je leert bijvoorbeeld hoe je veilig werkt en welke regels er zijn. Aan het eind van de training maak je een theorie- en een praktijktoets. Ben je geslaagd? Dan krijg je een certificaat.

Veilig werken – motorkettingzaag

In de training ‘Veilig werken – motorkettingzaag’ leer je alles over het werken met een motorkettingzaag. Je leert bijvoorbeeld hoe je veilig werkt en welke regels er zijn. Aan het eind van de training maak je een theorie- en een praktijktoets. Ben je geslaagd? Dan krijg je een certificaat.

Zo krijg je meer zelfvertrouwen en sta je sterker bij het vinden van een baan.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer slaat de handen ineen tegen arbeidsdiscriminatie

    Sinds 9 november 2016 vormt Pameijer, samen met 12 andere Rotterdamse bedrijven, het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Dit platform richt zich de komende 2 jaar op het terugdringen van discriminatie op grond van herkomst, huidskleur, geloof, geslacht, seksuele gerichtheid, chronische ziekte en handicap en leeftijd.

    Lees verder