Training 'Prettige collega'

Je wilt graag werk vinden dat bij je past. Als je een prettige en betrouwbare collega bent, heb je meer kans om een baan te vinden. Of om een baan te behouden. De training ‘Prettige collega’ helpt je hierbij.

Wat is de training ‘Prettige collega’?

In de training ‘Prettige collega’ leer je werknemersvaardigheden. Bijvoorbeeld hoe je met andere mensen samen werkt. Of hoe je iets bespreekt als dingen niet goed lopen. Dit helpt je om werk te vinden. Of om werk te behouden.

Voor wie is ‘Prettige collega’?

‘Prettige collega’ is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die op zoek zijn naar een baan. Of voor mensen die net (weer) een baan hebben, nadat ze lange tijd niet actief zijn geweest in het arbeidsproces.

Wat houdt het in?

Hoe vervul jij je rol als collega? Die vraag staat centraal bij deze training. Samen met anderen werk je aan het verbeteren van je werknemersvaardigheden. Bijvoorbeeld:

 • Werken aan je zelfvertrouwen
 • Het nakomen van afspraken
 • Omgaan met regels
 • Dingen bespreekbaar maken

Wat levert het op?

Je weet wat er verwacht wordt van een goede werknemer. En wat je daarvoor moet doen. Dit helpt je bij het vinden van een baan. Of het behouden van een baan.

Wat is nog belangrijk om te weten?

 • De training duurt 13 weken. Je hebt 1 keer per week een les van 2,5 uur.
 • Er zijn minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Willem wint innovatieprijs

  We zijn supertrots op Willem! Gisteren heeft hij samen met ons een innovatieprijs in West-Brabant gewonnen voor de manier we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen naar (betaald) werk. We kunnen nu ook in Brabant mensen helpen!

  Lees verder
 2. Eerste radio uitzending Pameijer TV

  We hebben een primeur! Na bijna 50 TV-journaals breidt Pameijer TV haar kanalen uit met radio. Luister mee en laat ons weten wat je er van vindt!

  Lees verder
 3. Nieuwe werkervaringsplekken bij woningcorporatie Woonbron

  Op dinsdag 17 april maakten we het officieel: onze samenwerking met woningcorporatie Woonbron in Hoogvliet. Hierdoor kunnen 8 tot 12 cliënten van Pameijer werkervaring opdoen in de wijk. Karin Schrederhof, directeur Woonbron ZWS en Arend Vreugdenhil, bestuurder Pameijer, ondertekenden het contract.

  Lees verder