Praktische gezinsondersteuning

Opvoeden met vertrouwen. Dat kan soms intensief zijn. Met ‘Praktische gezinsondersteuning’ ontlasten we je tijdelijk en kun jij weer op adem komen.

Wat is ‘Praktische gezinsondersteuning’?

Met ‘Praktische gezinsondersteuning’ ondersteunt een vast en vertrouwd pedagogisch medewerker jouw kind bij activiteiten. Thuis, bijvoorbeeld bij alledaagse dingen en handelingen (wanneer je zelf niet thuis bent). Of buitenshuis, bijvoorbeeld bij sport, muziek of vrije tijd.

Voor wie is ‘Praktische gezinsondersteuning’?

‘Praktische gezinsondersteuning’ is voor kinderen en jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en hun ouders/verzorgers.

Wat levert het op?

Je hebt even rust. En kunt veilig en vertrouwd de begeleiding van je kind tijdelijk uit handen geven. Je kind kan meedoen aan activiteiten buitenshuis.

Wat is nog belangrijk om te weten?

 • Je kunt zowel thuis als buitenshuis ondersteuning krijgen

Een vraag? Advies of hulp nodig?

Neem contact op. Bel of mail gerust. Of laat je door ons terugbellen of mailen.

Vul je postcode in.

Ook leuk om te lezen

 1. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

  In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en gesprek. Er zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen. Overal staat natuurlijk de koffie klaar!

  Lees verder
 2. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

  Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

  Lees verder