Naar dingen zelf doen pagina

Participatief drama

Door het naspelen van een situatie ontdek je wat jij zelf belangrijk vindt en wat je wilt. Je voelt je sterker om dat in het echte leven ook te doen.

Theatervorm

Met de training ‘Participatief drama’ onderzoek je belangrijke situaties uit jouw leven. In theatervorm oefen je hoe je anders met een probleem kan omgaan. Of hoe je iets wat jou misschien dwars zit, aan iemand vertelt.

Het theaterspel kan over van alles gaan:

 • opvoeden

 • een baan vinden

 • een ruzie oplossen

 • en nog veel meer.

 

Je sterker voelen

Mensen uit je groep en soms ook uit het publiek denken én doen mee. Door het naspelen van de situatie ontdek je wat jij zelf belangrijk vindt en wat je wilt. En voel je je sterker om dat in het echte leven ook te doen.

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur. Na afloop krijg je een certificaat.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

 1. Wellness Recovery Action Plan (WRAP®) voor iedereen!

  Pameijer werkt hard om de WRAP® training voor iedereen geschikt te maken: zowel voor mensen met psychosociale of psychiatrische problemen als mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Want iedereen kan herstellen en ontwikkelen!

  Lees verder
 2. Pameijer test robotkat

  Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

  Lees verder