Naar dingen zelf doen pagina

Ondersteuning vrije tijd & vrijwilligerswerk

Een dagritme opbouwen, onder de mensen zijn, anderen helpen, bewegen en gezond en lekker eten. Wij ondersteunen je daarbij.

Doen waar je goed in bent

In je vrije tijd doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Daar voel je je prettig bij. Een dagritme opbouwen, mensen ontmoeten, anderen helpen, bewegen en gezond en lekker eten.

Jouw doelen

We maken afspraken over de doelen die jij wilt bereiken. Samen met de mensen om je heen die voor jou belangrijk zijn. Je leert beter met anderen om te gaan en helpt hen met dingen waar je goed in bent. En die jij leuk vindt. Je kent mensen in de buurt en staat er niet alleen voor. Zo sta te sterker en krijg je meer grip op jouw dagelijkse leven.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Opening expositie Raymond in politiecomplex Veilingweg

    Op dinsdag 16 mei opent Raymond, kunstenaar bij Atelier Herenplaats van Pameijer, zijn expositie in het politiecomplex aan de Veilingweg in Rotterdam. Kom langs en bekijk zijn 20 gedetailleerde tekeningen!

    Lees verder
  2. Ga in gesprek tijdens de Week van de Dialoog

    Tijdens de Nationale Week van de Dialoog organiseert Pameijer tussen 4 en 11 november 2016 weer verschillende gesprekken binnen en buiten Rotterdam. Gesprekken waarbij iedereen welkom is. Omdat we denken dat begrip voor elkaar bijdraagt aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet.

    Lees verder