Naar dingen zelf doen pagina

Naschoolse dagbehandeling

Na schooltijd ondersteunen we je bij het versterken van jouw vaardigheden. Je oefent met andere kinderen/jongeren en leert om beter mee te doen op school en thuis.

Ondersteuning na schooltijd

Bij de Naschoolse dagbehandeling ondersteunen we je na schooltijd bij het versterken van jouw vaardigheden. Samen ontdekken we waar jouw talenten liggen en wat je zelf allemaal kunt.

Wat jij nodig hebt

Onze behandeling sluit aan bij wat jij nodig hebt. We maken samen jouw ondersteuningsplan. Hierin staat wat jij gaat leren om (weer) beter mee te doen op school en thuis. Je leert bijvoorbeeld beter met anderen omgaan en zelf problemen oplossen.

Meedoen

In een leergroep met andere kinderen/jongeren oefenen we op een positieve manier. Jullie leren van elkaar tijdens verschillende activiteiten, trainingen en workshops. Zo kun je (weer) meedoen: op school, met vrienden en straks met werk.

Samen met jouw ouders/verzorgers

Wat je bij de Naschoolse dagbehandeling leert kun je ook thuis toepassen. Omdat we samenwerken met jouw ouders/verzorgers weten zij ook wat je geleerd hebt. Het behandelteam bestaat uit pedagogisch medewerkers, een gezinscoach en een orthopedagoog.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

    In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en gesprek. Er zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen. Overal staat natuurlijk de koffie klaar!

    Lees verder
  2. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

    Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

    Lees verder