Naar dingen zelf doen pagina

Kamertraining 16 +

Met Kamertraining 16+ leer je om zo zelfstandig mogelijk te leven en te werken. Je woont samen met andere jongeren in een huis. Op een plek waar jij je prettig voelt. Je hebt jouw eigen kamer met douche en toilet.

Het alledaagse

Je krijgt ondersteuning bij alledaagse dingen: je geld beheren, je huis schoon houden, contacten met anderen. Maar je leert ook hoe je kunt omgaan met emoties, hoe je goed in je vel zit en hoe je hulp kunt vragen

Je verder ontwikkelen

We ondersteunen je op school, met je familie. En, als dat nodig is, met Justitie. Je leert hoe je beter met elkaar om kunt gaan. En wat je kunt doen als er dingen gebeuren die je niet wilt. We kijken naar wat jij goed kan. Naar wat je leuk vindt en wat je verder wilt ontwikkelen.

Samen met anderen

We betrekken mensen die voor jou belangrijk zijn bij het aanpakken van problemen. Zo sta je sterker. Je krijgt meer grip op het dagelijkse leven. En je kunt iets betekenen voor andere mensen.

Na je 18e

Als je 18 wordt, bekijken we samen welke ondersteuning je op dat moment nodig hebt om zo zelfstandig mogelijk te wonen en werken.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

    In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en gesprek. Er zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen. Overal staat natuurlijk de koffie klaar!

    Lees verder
  2. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

    Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

    Lees verder