Naar dingen zelf doen pagina

Herstellen doe je zelf

In deze training werk je aan jouw herstel en wat je graag wilt bereiken. Je praat en oefent samen met anderen.

Praten en oefenen

‘Herstellen doe je zelf’ is een training van 12 bijeenkomsten waarin je praat en vaardigheden oefent. Je doet dit samen met andere mensen die te maken hebben met een beperking of ziekte.

Jouw eigen kracht

Je werkt aan thema's die te maken hebben met jouw herstel en wat je graag wilt bereiken. Ook leer je hoe je de juiste steun uit jouw omgeving vraagt. Je ontdekt jouw eigen kracht en mogelijkheden en kijkt naar de rollen die je in het leven hebt. Zo ontwikkel je jezelf op jouw manier en in jouw tempo. En leer je om zelfstandiger te leven.

 

De training bestaat uit 12 bijeenkomsten van 2 uur. Na afloop krijg je een certificaat.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Wellness Recovery Action Plan (WRAP®) voor iedereen!

    Pameijer werkt hard om de WRAP® training voor iedereen geschikt te maken: zowel voor mensen met psychosociale of psychiatrische problemen als mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Want iedereen kan herstellen en ontwikkelen!

    Lees verder
  2. Pameijer test robotkat

    Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

    Lees verder