Naar dingen zelf doen pagina

Fotovoice

In deze cursus leer je om te gaan met vooroordelen en taboes. En ga je op zoek naar jouw eigen talenten en kwaliteiten.

Omgaan met vooroordelen

In het contact met anderen kan je te maken krijgen met vooroordelen en taboes (stigma). Fotovoice is een cursus van 12 bijeenkomsten waarin je onderzoekt wat stigma en zelfstigma voor jou persoonlijk betekent. En wat dat met jou doet.

Jouw talenten en kwaliteiten

In de cursus ga je in een groep (opnieuw) op zoek naar jouw eigen talenten en kwaliteiten. Je sluit Fotovoice af met een presentatie voor een publiek met foto’s en een eigen verhaal. Daarmee laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Ook het publiek in de zaal deelt ervaringen om zo over en weer begrip te kweken.

 

De training bestaat uit 12 bijeenkomsten van 2 uur. Na afloop krijg je een certificaat.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Wellness Recovery Action Plan (WRAP®) voor iedereen!

    Pameijer werkt hard om de WRAP® training voor iedereen geschikt te maken: zowel voor mensen met psychosociale of psychiatrische problemen als mensen met een (lichte) verstandelijke beperking. Want iedereen kan herstellen en ontwikkelen!

    Lees verder
  2. Pameijer test robotkat

    Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

    Lees verder