Families First

Als gezin krijg je intensieve ondersteuning thuis. Samen pakken we een dreigende crisis aan. Jullie leren hoe je lastige situaties oplost en hoe je met elkaar in contact blijft.

Intensieve ondersteuning

Met Families First krijg je als gezin voor een paar weken intensieve ondersteuning. De ondersteuning is thuis. Lukt thuis wonen niet meer? Dan kan een kind/ jongere (tijdelijk) ergens anders wonen.

Positieve relatie

Samen pakken we een dreigende crisis aan. Jullie leren hoe je lastige situaties, zoals ruzies, oplost en hoe je met elkaar in contact blijft. Je wordt als ouder ondersteund in de rol van opvoeder: een positieve relatie met jouw kind met regels en afspraken. Als het nodig is, dan pakken we samen acute problemen aan. Bijvoorbeeld geldproblemen of een woning.

Sterker als gezin

We betrekken mensen die voor jullie belangrijk zijn. Zo sta je als gezin sterker. Jullie krijgen meer grip op het dagelijkse leven. Als ouder vul je de opvoeding (weer) zelf in. Als kind/jongere kun je opgroeien in jouw eigen gezin.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Pameijer opent deuren tijdens Week van Zorg en Welzijn

    In de week van 13 tot en met 18 maart opent Pameijer haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in wat Pameijer doet in de buurt. Van wonen en werken met ondersteuning tot ruimte voor ontmoeting en gesprek. Er zijn volop activiteiten voor kinderen én volwassenen. Overal staat natuurlijk de koffie klaar!

    Lees verder
  2. Opnames SBS 6 in Ontwikkelcentrum Cocon

    Op vrijdag 17 februari staan de kinderen van Ontwikkelcentrum Cocon in de spotlights. Zij spelen de hoofdrol in een TV-item dat SBS 6 uitzendt in de Week van Zorg en Welzijn, die plaats vindt van maandag 13 t/m vrijdag 18 maart 2017.

    Lees verder