Naar dingen zelf doen pagina

Familie - ervaringsverhalen

Het opschrijven en delen van je verhaal helpt je bij het verwerken van wat je als familielid of verwant hebt meegemaakt. Je krijgt zicht op je eigen kwaliteiten en talenten.

Je eigen ervaring

In een training ‘Familie-ervaringsverhalen’ leer je als familielid of verwant om je eigen ervaringsverhaal te schrijven en te delen met andere cursisten. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten.

Jouw situatie en gevoelens

Het schrijven en presenteren van je verhaal helpt je om na te denken over jouw situatie en je gevoelens daarbij. Je wordt je meer bewust van dingen die hebben gespeeld of nog spelen in de ondersteuning van je familielid of verwant, zoals rouw en verlies, acceptatie, (h)erkenning en verwachtingen. Het verhaal helpt je bij het verwerken van wat je hebt meegemaakt en om te gaan met problemen.

 

Ook leer je (op)nieuw zicht te krijgen op je eigen kwaliteiten en talenten. Zodat je met nieuwe energie weer verder kunt.

Vul je postcode of adres in en vind Pameijer bij jou in de buurt.

Ondersteuning

Doelgroep

Neem contact op

Wil je contact met iemand bij jou in de wijk? Vul je postcode in
Algemeen telefoonnummer:   010  271 00 00

Ook leuk om te lezen

  1. Betere samenwerking met mantelzorgers

    Betrokkenheid van mantelzorgers is voor veel cliënten belangrijk bij hun ontwikkeling en herstel. Het maakt dat zij zich extra gesteund voelen in hun eigen proces. Daarom maakt Pameijer zich sterk voor een goede samenwerking met mantelzorgers. En deelt zij haar ervaringen met andere professionals binnen de zorg.

    Lees verder
  2. Pameijer test robotkat

    Robotkat Orange Tabby is sinds november 2015 in de Verenigde Staten op de markt en door Pameijer naar Nederland gehaald. Het doel is het stimuleren van contact en het uitlokken van actie-reactie bij kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

    Lees verder